Kapı İsimliği

Kapı İsimliği

Bir firmanın kullandığı kapı isimliği oldukça önemli bir detaydır. O firmanın içerisinde bulunan yerlerin ne amaçla kullanıldığının belirlenmesi gerekmektedir. Bu sayede firmaya giriş yapan insanlar, müşteriler ve yetkili kişiler, o firmanın kurumsal kimlik değerini bu sayede tartmış olurlar. Bu da firmanın kendi itibarı açısından oldukça önemli bir husustur.
Bu detayın önemini fark eden firma yetkilileri, son yıllarda kapı isimliği siparişleri konusunda daha hassas davranmaya başladılar. Çünkü isimliklerin kalitesi de, üreten firmadan firmaya göre değişiklik göstermektedir. Üretimde kullanılan malzemeler, görsel açıdan çok önemli bir detaydır. Ayrıca uzun süre dayanıklı olması açısından da rahatlıkla bizi tercih edebilirsiniz. Bu isimliğin hammaddesini ve boya türünü kalitesiz tutan firmaların ürettiği isimlikler, zamanla paslanıp eskiyebiliyorlar. Uzman çalışan ekip arkadaşlarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda kaliteli siparişler üretmeye devam edeceğiz.

Kapı İsimliği Gerekliliği

Kapı isimliği firmaların itibarı açısından oldukça önemli bir parçadır. Özellikle şirket ve ofislerde bulunan kapılara asılmış olan isimlik tabelaları, büyük bir önem arz etmektedir. Dışardan gelen insanların, çalışanların, müşterilerin ve tüm herkesin neyin nerede olduğunu bilmesi açısından oldukça önemli bir hadisedir. Bu isimlikler aslında hayatımızın her alanında kullanılıyor. Okullarda, hastanelerde, bankalarda, devlet dairelerinde ve kurumsal şirketlerde bulunan ilgili departmana rahatlıkla ulaşabilmek konusunda kapı isimliklerinin önemi rahatlıkla hissediliyor. Özellikle hastanelere işi düşen insanların genellikle zamanı kısıtlı oluyor. Bu isimlikler sayesinde aradığınız doktoru, kliniği ya da diğer tüm departmanları rahatlıkla bulabilirsiniz. Kurumsal şirketlerde ve diğer dairelerde ise yetkili kişilerin (müdür, müdür yardımcısı vb.) bulunabilmesi için büyük önem taşımaktadır. Bu ve bunlara benzer büyük iş yerlerinde kapı isimliğinin önemi ortaya çıkıyor.
   

Kapı İsimlikleri Nasıl Yapılır?

Kapı isimlik üretimi için ilk etapta bir tasarım işlemi gerekmektedir. Üretim işlemine geçilmeden önce isimliğin ebatları ve renk çeşitliliklerine göre bilgisayar ortamında bir çizim işlemi gerçekleştirilir. İnce işçilik sayesinde kaliteli bir üretim işlemi sunulur. Bu tasarım işlemleri sırasında da siparişi veren kuruma göre detaylı bir işlem gerçekleştirilir. Çünkü bazı isimlikler kurumsal firmalarda, bazıları bankalarda, bazıları da hastanelerde kullanılabilmekte. Çalışılacağı yere göre üretilip sunulması kalite açısından oldukça önemlidir.

Kapı İsimlik ANKARA

İsimliğin boyutu, renk çeşidi ve yazı tipine uygun bir işlem gerçekleştirilir. Bu aşama fazlasıyla önemlidir. Sıradan isimlik üreten firmalar, boyuta göre uygun olmayan yazı tiplerini tercih ediyorlar. Bu da isimliğin kalite ve görselini fazlasıyla bozuyor. Tüm bu işlemler bittikten sonra ise üretim işlemine geçilir.

Ankara Kapı İsimlikleri imalatı

Kapı isimlik Üretimi bittikten sonra hava şartlarına uygun bir ortamda boyama işlemi gerçekleştirilir. Kullanılan boyanın kalitesi de tıpkı yazı tipi ve boyutu gibi oldukça önemlidir. Kalitesiz malzeme kullanımlarında bu isimlikler kısa sürede pas tutup eskiyebiliyorken, bizim kullandığımız kaliteli malzemeler ve tecrübemiz sayesinde hiçbir sorun ile karşılaşmayacaksınız.


Kapı isimliği,ankara,imalatı,kapı,isimlikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Kapı İsimliği

Kapı İsimliği İmalatı